Hoe verlies je buikvet

Laatste reactie 12/02/2017 21:11 door Kris
· Markeren als ongelezen
Kris Baudoin 1 jaar geleden geplaatst
Hoe verlies je buikvet? Is iets waar ongeveer 60 % van de mensen regelmatig over nadenkt. Jammer genoeg weet bijna de volle 60% ook vrij weinig over hoe ze daar van af kunnen komen. Daarom heb ik besloten jullie op deze pagina samengevat te vertellen wat er allemaal nodig is om van die vetten af te komen. Er bestaan namelijk meerdere mythes over. Veel mensen hechten waarden aan deze mythes en willen niks anders meer geloven. Dat is heel jammer, en daarom deze video en dit artikel. Om jullie weer helemaal up to date te maken ;)Hoe verlies je geen buikvet! ( dat je het dus fout doet )

Eerst zal ik jullie vertellen hoe je dus geen buikvet verliest. En dat zal jullie vast verbazen!. Ik heb het over cardio, cardio is altijd de manier geweest om af te vallen. Jammer genoeg ervaren mensen vaak dat het wel werkt, maar dat het niet echt op schiet. Het is verschrikkelijk saai en moeilijk vol te houden.
Daarom zijn onderzoekers gaan kijken hoe het komt dat cardio niet goed werkt. En dat komt door slechts één hormoon. Cortisol, cortisol is het stress hormoon en dat zorgt er voor dat andere hormonen en processen achterwegen gelaten worden. Het lichaam denkt namelijk in gevaar te zijn! Dus gaat het lichaam suikers en vetten sneller op slaan. Gaat het lichaam minder groei hormoon en testosteron produceren, wat de spieropbouw weer tegen zit. Kortom je wil niet dat je lichaam cortisol aan gaat maken!
Uit de onderzoeken bleek dus dat langdurige cardio niet alleen verschrikkelijk saai is. Maar dat het ook nog eens allerlei processen tegen zit, en dat het het lichaam alleen stimuleert om onder de cardio vet te verbranden. De dagelijkse verbranding daalt alleen maar, door het afbreken van spiermassa. Dus het komt je gewoon niet ten goede, behalve dat je wel veel endorfine aan maakt en je daardoor goed voelt. Dat zegt niet veel, want endorfine is niet alleen een hormoon wat je goed doet voelen. Het hormoon wordt aangemaakt om pijn van het lichaam te onderdrukken.

Hoe verlies je wel buikvet?

Maar de onderzoekers over de wereld lieten het er natuurlijk niet bij zitten! Ze gingen kijken hoe men dan wel buikvet kan verbranden. Wat is nou wel een goede manier, en hoe kan je wel door middel van sport een strakke buik krijgen. Ligt het niet alleen maar aan de voeding, nee natuurlijk niet! Er is gebleken dat je het lichaam op een andere manier moet belasten om het vuurtje op te stoken en om dagelijks meer vetten te verbranden.

Toen werd de 'hit cardio' ontdekt, dat is in Amerika aan het inburgeren. 'Hit cardio' kost veel minder tijd en stimuleert ons lichaam verschrikkelijk om veel vetten te verbranden. Het is eigenlijk niet gericht op het verbranden van vetten tijdens het trainen. Maar het is er op gericht om het lichaam heel lang na het trainen vetten te laten verbranden.
Met 'hit cardio' stimuleren we namelijk het metabolisme, het metabolisme bepaalt hoeveel vetten jij op een dag verbrandt. En hoeveel vetten jij van de opgeslagen vetten gebruikt, of van de voeding die je die dag nuttigde. Daarnaast stimuleert 'hit cardio' ook wel een beetje spiermassa. Die spiermassa zorgt er voor dat je dagelijkse verbranding ook nog eens omhoog schiet! Door een goede 'hit cardio', die slechts tien minuten duurt, ervaart je metabolisme al een flinke boost voor de 24 tot 48 uur na de training.

Wat is 'hit cardio'?
Hit cardio is zoals de naam al wel een beetje aangeeft heel intensief, het bestaat uit een tien minuten training waarbij je
Boris Bergersen 1 jaar geleden geplaatst
De video wordt niet goed getoond.
reactie op @borisbergersen:
Kris Baudoin Gefixt! Dankjewel Boris.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Boris Bergersen 1 jaar geleden geplaatst
Kijk eens aan, dat is snel geregeld! De video staat er nu mooi, en is goed informatief! De nieuwere video's van je zien er wel beter uit. Maar het is natuurlijk ook zonde om de ouderen hier niet te delen dus begrijp het wel.
Alex Dekker 1 jaar geleden geplaatst
De nieuwste video gaat over groeihormoon en testosteron. Dat kan je zien als je naar het youtube account gaat. Leuk en duidelijk artikel, al lijkt het me wel duidelijk dat je geen cardio moet gebruiken.
reactie op @alexdekker:
Kris Baudoin Jammer genoeg is dat niet voor iedereen duidelijk Alex.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2017 om 19:14
Aantal lezers 5
Aantal reacties 6