Onverzadigde vetten

Laatste reactie 06/11/2017 19:45 door Liam
· Markeren als ongelezen
Alex Dekker 1 jaar geleden geplaatst
Hallo beste mensen, ik wil graag goede voeding voor goede spieropbouw. En daarbij wil ik natuurlijk wel dat mijn lichaam genoeg groeihormoon enzo aan kan maken. En daar heeft mijn lichaam dus vetten voor nodig. Vetten zijn natuurlijk ook voor andere dingen belangrijk. Maar ik doe het vooral voor mijn spieropbouw.

Nu is dus de vraag, in welke voedingsmiddelen zitten veel onverzadigde vetten? Aangezien ik die vooral nodig heb.
Beste antwoord — gekozen door Kris Baudoin
Kris Baudoin 1 jaar geleden geplaatst
Dat is een erg goede vraag, en eentje waar ik je goed antwoord op kan geven. Ik had hier voorheen namelijk nogal wat moeite mee. Aangezien ik gewoon niet wist hoe ik aan de juiste vetten kon komen. En nu weet ik dat dus wel, ik zal je hier een klein lijstje geven van producten die je zou kunnen nuttigen.

Noten: Alle noten bevatten goede vetten, en daarnaast ook veel eiwitten. Een slimme en verstandige snack dus!

Vis: Vis is een goede bron van verschillende vetten, het voedingscentrum raad zelfs aan twee keer in de week vis te eten. Daarnaast is vis natuurlijk ook een geweldige bron van eiwitten. Je kan blikjes tonijn of sardientjes eten. Ik doe dat graag in combinatie met gezonde mayonaise en een beetje zout. Deze zelfgemaakte vis salade doe ik dan op mijn boterham. Je kan natuurlijk ook gewoon een lekker visje bakken, of op een andere manier nuttigen.

Advocado: Ook heel veel onverzadigde vetten, als je het lekker vind kan je het zo eten. Of in je toetje ofzo.

Naast deze producten hebben we natuurlijk de producten die je waarschijnlijk al nuttigt. Zoals boter, en vloeibare bak en braad oliën en vetten. Doe niet te zuinig met de boter en de olie dus, zou ik zeggen. Smeer een lekkere dikke laag boter op je boterham, en let de gains begin ;)
Liam de Jong 1 jaar geleden geplaatst
In eieren zitten ook veel goede vetten, zit dan meteen ook veel goede eiwitten in!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 March 2017 om 18:55
Aantal lezers 9
Aantal reacties 3