Wat heeft je lichaam nodig na het trainen?

Laatste reactie 18/10/2017 09:33 door Kris
· Markeren als ongelezen
Kris Baudoin 1 jaar geleden geplaatst
Na een goede training zijn er verschillende dingen die je lichaam erg goed kan gebruiken. Weet je niet goed wat deze dingen zijn en let je er niet goed op, dan had je net zo goed niet goed kunnen trainen. Het is dus belangrijk om deze zaken goed op orde te hebben om ontwikkeling te stimuleren.

Je lichaam heeft natuurlijk goede nachtrust nodig, maar dat lijkt mij vanzelfsprekend. De voeding die je lichaam na de training nodig heeft is veel belangrijker. Onder het trainen gebruikt je lichaam namelijk bepaalde stoffen extra veel, en door die meteen aan te vullen kan je lichaam zig op het opbouwen van de spieren focussen.

Het eerste wat natuurlijk heel belangrijk is, is dat je lichaam genoeg vocht moet hebben. Dat valt makkelijk te regelen en zou van te voren al gedaan moeten zijn. Als het goed is hoef je dus na je training niet per se veel te gaan drinken. Meer belangrijk is de hoeveelheid niet essentiële eiwitten die je lichaam verliest onder de training. Niet essentiële eiwitten zijn bepaalde aminozuren die je lichaam dus niet per se via voeding binnen hoeft te krijgen. Maar doordat deze na de training grotendeels uit je bloedbaan verdwenen zijn is het tog wel verstandig deze aan te vullen. Over het algemeen bevatten plantaardige producten de meeste niet essentiële vormen van eiwitten. Denk dan aan bepaalde granen, bonen, noten, en aan groenten alleen bevatten die er natuurlijk niet zo veel.

Je lichaam heeft natuurlijk veel meer nodig maar dat zijn producten die je lichaam over het algemeen zowiezo al nodig heeft. Weet jij nog iets waarvan je denkt dat ons lichaam dat ook hard nodig heeft na de training dan hoor ik dat graag onder dit bericht. Ook als je een vraag hebt kun je die natuurlijk gewoon hieronder stellen.
Steven Lockhart 1 jaar geleden geplaatst
Nice deadlift bro - do the sumo ???
reactie op @stevennn:
Kris Baudoin Haha je leuk voor de afwisseling af en toe, had eigenlijk wel geen geschikte schoenen aan zie ik nu ?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 October 2017 om 16:48
Aantal lezers 11
Aantal reacties 3