Wat is micro bulken?

Laatste reactie 02/03/2017 13:48 door Kris
· Markeren als ongelezen
Liam de Jong 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb laatst iets gelezen over microbulken, wat bulken voor een korte periode is. Nou vraag ik mij af of iemand hier mij de voor en nadelen over kan vertellen. In vergelijking met normaal bulken en cutten?
Beste antwoord — gekozen door Kris Baudoin
Kris Baudoin 1 jaar geleden geplaatst
Microbulken houd in zoals de naam al aangeeft, dat je een kleine bulk doet. Dat betekent dus dat je voor een korte periode meer calorieën binnen krijgt dan dat je eigenlijk nodig hebt. Zo kan je dus net zo als bij normaal bulken sneller in spiermassa aankomen.

Maar bij een micro bulk stop je met bulken rond de 15% vet. Dan kan je dus nog maar net je sixpack zien. En dan begin je dus weer met cutten, totdat je weer zo droog bent als je wil zijn. Doordat je dan wisseld tussen bulken en cutten om ongeveer een maand, word je nooit echt dik.

Je ziet wel eens mensen in de fitness die wel groot zijn. Maar waar tegelijk ook veel vet aan zit, uiteindelijk behalen ze wel hun doel, als het ze lukt af te vallen. Maar ik ben er heilig van overtuigd dat je nooit jezelf expres dik moet voeren, aangezien dat ook gewoon niet gezond is.

Microbulken is dus een gezondere manier om te bulken. En je hoef ook nog eens nooit dik te worden. Dus je blijf altijd tevreden en blij met je resultaten, aangezien jij en andere mensen kunnen zien dat je vooruit gaat. Wat nog wel eens lastig kan zijn als je veel vet hebt.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 March 2017 om 08:08
Aantal lezers 4
Aantal reacties 2